Drugshonden

Als gevolg van de toenemende aanwezigheid van verdovende middelen in onze maatschappij, neemt de vraag om opsporing en controle hiervan toe, de zogenaamde drugscontroles. Het Twickelerveld heeft zich gespecialiseerd in de meest effectieve vorm van drugscontrole: het inzetten van speurhonden.

In de wereldwijde strijd tegen verdovende middelen heeft de inzet van deze speurhonden, ook wel drugshonden, bewezen een doelmatige en preventieve werking te hebben. Met regelmatige drugscontroles wordt een signaal afgegeven dat gebruik en verhandeling van verdovende middelen niet wordt getolereerd, hetgeen leidt tot afname van overlast.

De speurhondenteams zijn inzetbaar voor controle van personen, voertuigen, gebouwen en goederen. Controles worden door de drugshondenteams op professionele en discrete wijze uitgevoerd, waarbij van de honden geen dreiging uitgaat. Hiertoe worden zij door Het Twickelerveld doorlopend zorgvuldig getraind en getest.

Het Twickelerveld is al enkele jaren actief in diverse sectoren en voert onder meer drugscontroles uit op:

  • Scholen
  • Evenementen en horeca
  • Transportsector
  • Bedrijscontroles
  • Ondermijningen

Het Twickelerveld hecht waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Extra aandacht wordt daarom besteed aan intake, procesbeschrijving en eindrapportage.

meer informatie
Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.