Preventieve beveiliging met honden

 

 

Hondenbewaking is een aanvullende dienstverlening op andere diensten zoals beveiliging van grote risicovolle evenementenbouwplaats bewaking en de veiligheid rondom horecagelegenheden in uitgaansgebieden. Bewakers met (geleide)hond kunnen natuurlijk ook afzonderlijk worden ingezet in gevallen van surveillance van bedrijfsterreinen.

Hondenbewaking als preventieve oplossing tegen raddraaiers en insluipers

Dankzij de inzet van hondenbewaking is het mogelijk effectief op te treden tegen de aanwezigheid van ongewenste gasten op uw bedrijfsterrein of evenement. Bewakers met hond hebben vaak een afschrik-wekkende werking tegenover agressieve en fysiek of verbaal dreigende personen die de orde en veiligheid verstoren. Daarnaast bieden deze speciaal getrainde geleide honden de mogelijkheid om zaken als drugs- of wapenbezit op te sporen bij horecabezoekers die u liever niet in uw onderneming heeft.

Hondenbewaking zorgt voor rust en orde

Niet alleen ter voorkoming van ongeregeldheden op en rond uw festivalterrein, hondenbewaking zorgt ook voor de nodige rust en orde. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden van de inzet van bewakers met hond contact met ons op middels het contactformulier.

Onze beveiligers zijn ervaren en gecertificeerd en net als de geleide honden goed opgewassen tegen de veiligheidstaken waarvoor zij worden opgeleid. Daarnaast zijn gecertificeerd en aangesloten bij de NBD (Nederlandse Bond voor de Diensthond) en/of KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging).